Servicii cenzorat

servicii cenzorat

Servicii cenzorat profesionale pentru examinarea si evaluarea obiectiva a situatiei financiare si a altor aspecte relevante ale unei companii, ONG, asociatie de proprietari.

Verificare si certificare a corectitudinii si legalitatii informatiilor financiare si asigurare transparenta si incredere in raportarile financiare ale entitatii.

Servicii financiar contabile oferite de catre o companie certificata in domeniu cu personal calificat si de incredere.

Descoperiti intreaga sfera de servicii cenzorat

Revizuirea conturilor financiare

Examinam si verificam in detaliu conturile financiare ale organizatiei, inclusiv bilantul contabil, raportul de profit si pierdere si alte rapoarte financiare pentru a asigura exactitatea si acuratetea datelor.

Evaluarea conformitatii cu normele contabile si legislatia fiscala

Verificam daca organizatia respecta inregistrarile si procedurile contabile in conformitate cu normele contabile si reglementarile fiscale in vigoare.

Verificarea proceselor si politicilor interne

Examinam si evaluam procesele interne si politicile financiare ale organizatiei pentru a ne asigura ca sunt eficiente si ca minimizeaza riscurile.

Certificarea legalitatii si fidelitatii informatiilor financiare

Emiterea unui raport oficial, numit raport de audit sau raport de cenzorat, care atesta ca situatia financiara a organizatiei a fost examinata si ca informatiile prezentate sunt corecte, legale si complete.

Asistenta si consultanta

Pe langa certificarea informatiilor financiare, va putem oferi si recomandari pentru imbunatatirea proceselor interne si a controlului financiar.

Afacerea dvs. merita o echipa pregatita!

Dorim sa va cunoastem!