Infiintare firma

infiintare firma onrc, infiintare societate srl, pfa, infiintare firma bucuresti

Servicii de infiintare firma SRL, PFA, ONG, asistenta si consultanta pentru a crea o noua entitate juridica, fie ca este vorba de o companie, o afacere individuala, o societate de persoane sau o alta forma legala de organizatie.

Va putem ajuta cu sediu social in toate sectoarele din Bucuresti sau cu operatii oriunde in tara.

Descoperiti servicii preferentiale de infiintare firma

Consultanta specializata in alegerea structurii legale

Expertii nostri in infiintarea firmelor ofera consultanta pentru a ajuta clientii sa aleaga cea mai potrivita structură legala pentru afacerea lor, luand in considerare obiectivele, necesitatile si regulamentele specifice.

Inregistrarea formalitatilor legale

Serviciile de infiintare a firmei implica alegerea unui sediu social si depunerea tuturor documentelor si formularelor necesare la Registrul Comertului din raza caruia face parte sediul social ales.

Obtinerea de licente si permise

Consultantii nostri in infiintarea firmelor va ajuta la obtinerea tuturor avizelor, permiselor si autorizatiilor necesare pentru a desfasura activitatile specifice ale firmei.

Redactarea actelor constitutive

Aceasta implica redactarea actelor constitutive ale firmei, precum statutul sau contractul de societate, care stabilesc structura organizationala, drepturile si obligatiile asociatilor sau actionarilor si alte detalii relevante.

Gestionarea procedurilor de infiintare

Aceasta include monitorizarea si coordonarea intregului proces de infiintare a firmei, asigurandu-se ca toate cerintele legale si procedurale sunt indeplinite in mod corespunzător.

Consultanta contabila

Pentru a veni in sprijinul dumnevoastra, va vom pune la dispozitie si pachete preferintiale cu servicii contabilitate.

Pagina web

Prezenta online, construirea unui brand sau a unui magazin online este musai pentru orice afacere la inceput de drum. Puteti conta pe noi cu servicii de web development pentru compania dumnevoastra.

De asemenea, putem organiza si campanii de promovare organica SEO sau promovare platita prin care vom genera venituri in scurt timp.

Afacerea dvs. merita o echipa pregatita!

Dorim sa va cunoastem!