Promovare organica

optimizare SEO pentru motoarele de cautare

Sau cum sa va crestem traficul organic (real, neplatit) in 4 pasi simpli!

Totul depinde de strategia abordata si de directia companiei dvs.

Spre deosebire de o promovare platita, cea organica se construieste in timp.

Marele beneficiu al promovarii organice consta in faptul ca un continut calitativ va raspunde la nevoile utilizatorilor si va aduce trafic de calitate.

Analiza cuvinte cheie

Analiza cuvintelor cheie principale ce se regasesc in modelul de business al companiei dvs. Pot fi cuvinte simple, complexe sau compuse.

Analiza competitie

Analiza competitiei pentru a observa si tinti obiectivele principale si pentru a le imbunatati in implementarea propriei campanii SEO.

Citatii si continut

Citatiile, la fel ca si continutul vor juca un rol important in pozitionarea companiei dvs. pe prima pagina in motoarele de cautare.

Local SEO

Indiferent daca aveti sau nu un business cu prezenta fizica, prezenta online in mediile respective este un musai pentru crearea unei vizibilitati imediate.

Ce tipuri de servicii de promovare va oferim

Social media marketing

O sa spuneti ca SMM nu face parte din SEO si o sa va contrazicem concret. Sunt cateva site-uri ce apar intotdeauna in primele rezultate, printre care canalele de Social Media. Prezenta este obligatorie si trebuie definita ca atare pentru cresterea vizibilitatii.
link building

Citatii si link building

Citatiile si link building-ul sunt si vor ramane importante de-a lungul timpului. A crea continut pe site-ul de business nu mai este suficient. Este ca atunci cand mergeti in piata si nu stiti de unde sa alegeti rosii, dar va duceti cu informatia pregatita de catre un prieten sau o ruda.
optimizare SEO pentru motoarele de cautare

SEO

Tot ce tine de motoarele de cautare, de la analiza cuvinte cheie, la sugestii, construire de articole, link management, link-uri interne, constructie de tip arbore pentru site-ul dvs.
Cautati promovare platita pentru a obtine rezultate rapid? Apollux vine in ajutorul companiei dvs. cu posibilitatea de creare campanii Google Ads, Facebook & Instagram Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads, Bing Ads, ca dvs. sa fiti prezenti pe orice mediu online.
Obtineti informatii

Cei 5 pasi de succes pentru orice campanie de promovare organica

Cercetare cuvinte cheie

Identificare cuvinte cheie potrivite pentru afacerea dvs., cautate de publicul tinta si optimizarea continutului site-ului in jurul acestora.

Optimizarea on-page

Desi multe companii din domeniu tind sa inceapa cu optimizarea on-page, noi consideram ca trebuie sa avem o baza solida de cuvinte cheie in jurul carora vom construi optimizarea on page.

Astfel, ne asiguram ca site-ul dvs. are o structură bine definita in jurul cuvintelor cheie, cu URL-uri descriptive, titluri si descrieri relevante pentru fiecare pagina si continut de calitate ajutat de cuvinte cheie integrate in mod natural.

Continut relevant si valoros

Creare continut de calitate ce ofera informatii utile si interesante pentru publicul dvs, astfel incat sa genereze interactiuni si sa atraga backlink-uri organice.

Backlink-uri de calitate

Promovarea continutului dvs. pe alte site-uri relevante si autoritare cu scopul a obtine backlink-uri, ceea ce va spori autoritatea site-ului dvs. in ochii motoarelor de cautare.

Monitorizare strategie

Urmarim constant performanta campaniilor SEO, analizam metrici cheie si ajustam dupa caz strategia in functie de rezultatele obtinute cu scopul de a oferi o clasare superioara in rezultatele cautarilor si pentru a atinge obiectivele de marketing propuse.

Sunteti pregatit pentru a trece la nivelul urmator?

Lasati-va afacerea pe mainile noastre!