Marketing online

Marketing online pentru companii mici, medii sau complexe, cu experienta de peste 15 ani in domeniul online. Servicii complete aici!

Un proces complet de marketing online o sa ajute intotdeauna compania sa-si creasca vizibilitatea si sa atinga un public mai larg prin strategii personalizate de promovare, incluzand SEO, PPC, continut relevant si interactiunea activa pe retelele de socializare.

Fie ca alegeti un proces de promovare platita ori promovare organica, Apollux este aici sa creasca vizibilitatea companiei dvs.

3 pasi pentru un proces de marketing online cu succes

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)

Acest pas presupune optimizarea site-ului sau continutului online printr-o campanie de promovare organica pentru a fi bine clasate in rezultatele căutărilor organice pe motoarele de cautare, cum ar fi Google si Bing. Prin identificarea cuvintelor cheie relevante, imbunatatirea structurii si performantei site-ului si furnizarea de continut de calitate, SEO ajuta la cresterea vizibilitati si atragerea traficului organic.

Promovare platita PPC

Aceasta etapa implica crearea si gestionarea de campanii platite, precum reclamele pe Google sau retelele sociale, care vor fi afisate in functie de anumite criterii, precum cuvinte cheie sau segmente de public. Platile se fac in functie de acțiunile utilizatorilor, cum ar fi clicurile, impresiile, conversiile, s.a.m.d., iar PPC ajuta la atragerea imediata a traficului si cresterea vizibilitatii pe termen scurt, avand in vedere conversiile sau lead-urile.

Social Media

Acest pas implica crearea de continut valoros si relevant pentru audienta dvs., fie ca este vorba de articole, infografice, videoclipuri sau postari pe retelele sociale. Prin interactiune proactiva si promovarea continutului de calitate pe platformele de socializare, marketingul online faciliteaza implicarea publicului tinta si construirea unei comunitati loiale in jurul brandului sau afacerii dvs. Fidelizarea utilizatorilor este musai pentru a creste interesul.

Ce servicii de marketing online va putem oferi?

Promovare organica

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) reprezinta un set de strategii si tehnici aplicate asupra continutului si structurii unui site web pentru a imbunatati pozitionarea sa in rezultatele cautarilor organice si pentru a atrage trafic de calitate.
Aflati mai multe

Promovare platita

Promovarea platita prin PPC (Pay-Per-Click) consta in afisarea de reclame online pentru care advertiserii platesc pentru fiecare clic valabil, generand astfel trafic catre site-urile lor, sub forma de lead-uri, conversii sau pentru recunoasterea marcii.
Aflati mai multe
Marketing online, promovare platita si organica, web design - Apollux

E-mail marketing

Aplicam strategii de promovare si comunicare prin mesaje comerciale sau informative prin intermediul e-mailului, cu scopul de a mentine si a dezvolta relatia cu clientii si potentialii clienti, facilitand cresterea vanzarilor si consolidarea brandului.
Aflati mai multe
social media marketing - apollux - bucuresti

Social Media Marketing

Administram si configuram afacerea dvs. prin intermediul canalelor de Social Media, promovam afacerea si interacțiunea cu audienta, prin continut relevant si campanii publicitare, pentru a consolida imaginea brandului si a atinge obiectivele.
Aflati mai multe

Afacerea dvs. merita lucruri mai bune!

Haideti sa ne cunoastem mai bine